ROBIN BRANDENBURG DANCE STUDIO * PRE-REGISTRATION FORM *
First name: Last name:
Street Address:
City: State(Enter 2 digit postal code): Zipcode:
Phone Number: EMAIL:
Student first name: Student Last name: Birth(mm-dd-yy)

Select class(es) you are registering for:

BLUE SUMMER DANCE CAMP JULY 8-12, 2019
CLASSES MEET DAILY SAME TIME FOR ONE WEEK

30 Minute Toddler Class 5:30-6:00PM M-F
60 Minute 3-5 yrs old Class 6:00-7:00PM M-F
60 Minute 6-10 yrs old Class 7:00-8:00PM M-F
60 Minute 11-15 yrs old Class 8:00-9:00PM M-F

RED SUMMER DANCE CAMP AUGUST 5-9, 2019
CLASSES MEET DAILY SAME TIME FOR ONE WEEK

30 Minute Toddler Class 5:30-6:00PM M-F
60 Minute 3-5 years old Class 6:00-7:00PM M-F
60 Minute 6-10 Class 7:00-8:00PM M-F
60 Minute 11-15 yrs old Class 8:00-9:00PM M-F

FALL CLASSES START THE WEEK OF SEPTEMBER 10, 2018
30 MINUTE CLASSES MEET ONE DAY A WEEK AT SAME TIME

30 Minute Gymnastics Class
30 Minute Ballet Class
30 Minute Jazz Class
30 Minute Tap Class
30 Minute Pointe Class

Perferred class day:
Monday Tuesday Wednesday Thursday